Airdrop Çılgınlığına Bu Altcoin de Katıldı: Yol Haritası Yayınlandı

Altcoin meraklıları için heyecan verici haber! Tanıdık EVM yapısı üzerine inşa edilen Layer-1 blockchain Shardeum, airdrop yol haritasını resmi olarak duyurdu. Böylece 25,4 milyon SHM tokeninin üç farklı aşamada dağıtımının önünü açtı. Bu hamle, Shardeum’un teşvikli test ağını başlatmaya hazırlanırken topluluğunu ödüllendirme planını gösteriyor. Ayrıca erken katkıda bulunanları kendilerine çekme konusundaki hamlesinin bir işareti. İşte detaylar…

Altcoin projesi, erken yatırımcıları ödüllendiriyor

Shardeum, projeyi ilk günlerinden beri destekleyenleri hemen ödüllendiriyor. Buna tasarım, içerik oluşturma ve topluluk katılımına yardımcı olan “zincir dışı katkıda bulunanların” yanı sıra ağ yönetimi, işlemler ve dApp testlerine katılan “zincir içi katkıda bulunanlar” da dahildir. Özellikle, ilk 50 node doğrulayıcısı ödüllerden önemli bir pay alacak. Ayrıntılar Teşvikli Testnet lansmanından sonra açıklanacak.

Yaklaşan Teşvikli Test Ağı, platformun geleceğine şekil veriyor. Bu sırada kullanıcılara SHM tokenleri kazanmaları için altın bir fırsat sunmakta. Kullanıcılar bu aşamaya aktif olarak katılarak Shardeum’un gelişimine katkıda bulunmakta. Ayrıca tahsis edilen ödüllerden paylarını alabilirler. Bu son aşama, Shardeum Ana Ağı’na katkıda bulunanları ödüllendirmeye odaklı. Belirli kriterler ve faaliyetler açıklanmadı ancak Shardeum, ekosistemin büyümesini ve benimsenmesini sağlayan değerli katkıları takdir etme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Sağlam bir ekosistem oluşturma amaçları var

Shardeum’un airdrop’u yalnızca token dağıtmanın ötesine geçiyor. Bu, projenin ölçeklenebilir ve güvenli layer-1 Blockchaini etrafında gelişen bir topluluk oluşturma vizyonunun altını çiziyor. Shardeum, erken katılımı teşvik ederek ve değerli katkıları ödüllendirerek geliştiricilerin, doğrulayıcıların ve kullanıcıların ilgisini çekmeyi ve sıfırdan sağlam bir ekosistemi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Shardeum, merkezi olmayan yönetim ve güvenliği korurken doğrusal ölçeklenebilirlik elde etmek için Dynamic State Sharding teknolojisinden yararlanan EVM uyumlu bir akıllı sözleşme platformudur. Yerel tokenı SHM, staking, yönetişim ve gas ücreti ödemesi dahil çeşitli amaçlara hizmet eder. WazirX’in kurucusu Nischal Shetty’nin de aralarında bulunduğu deneyimli bir ekip tarafından yönetilen Shardeum, dikkat çekiyor. Böylece dApp’ler ve DeFi geliştirme için daha hızlı, ucuz ve daha verimli platform sunmayı amaçlıyor.

Shardeum, airdrop trenine katılıyor

Airdrop yol haritası mevcut olan Shardeum, kapılarını topluluğa açıyor. Proje, piyasada çok fazla deneyime sahip bir ekip tarafından geliştirildi. En önemlisi, Hindistan’daki büyük bir kripto borsası olan WazirX’in kurucusu ve CEO’su Nischal Setty. Shardeum’un hedefi, DeFi ve diğer dApp’lerin geliştirilmesine hizmet edecek daha iyi bir layer-1 oluşturmaktır. Shardeum, geçtiğimiz ay JUP, WEN, ZetaChain (ZETA), Manta Network (MANTA), AltLayer (ALT) gibi DeFi protokollerinin airdrop dalgasına katılan son proje oldu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir